Árak (térítési szabályzat)

 

 

 

 

EGYNAPOS SEBÉSZET

 

Korszerű és gyors orvosi ellátással vár mindenkit a megújult

 

SZENT RÓKUS KÓRHÁZ!

 

Intézményünk jelenleg az egyik legnagyobb, évi 5000 egynapos műtétre rendelkezik szerződéssel.

 

A Szent Rókus Kórház Európa egyik legrégebbi, nagy múltú egészségügyi intézménye. Egyike azoknak a kórházaknak, amely megélve két évszázad történelmi viharait máig megmaradt és ma is az ápolás és gyógyítás szolgálatában tevékenykedik és fog tevékenykedni továbbra is az új elvárásoknak megfelelően.

 

Egynapos sebészeti beavatkozáson olyan, előre megtervezett, előjegyzés alapján végzett diagnosztikus és/vagy terápiás sebészi jellegű tevékenységet értünk, amelyet követően a beteg néhány órás szakfelügyeletet igényel, melyet egy e célra kialakított ébredő és megfigyelő fektetőben tölt. A megfigyelési idő áthúzódhat a következő napra is, de az intézményben való tartózkodás nem haladja meg a 24 órát. Ezt követően a beteg otthonában, hozzátartozó körében gyógyul tovább. A beteg biztonsága nem lehet alacsonyabb szintű, mint kórházi ellátás során.

 

Az egynapos beavatkozás tervezett, időpontját a beteg és az orvos közösen határozza meg.

 

A beteg az egynapos beavatkozást szakorvosi javaslat alapján, beutalóval veheti igénybe.

 

Az ellátás mindenki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes TAJ kártyával. Külföldiek illetve biztosítási kártyával nem rendelkezők, térítés ellenében vehetik igénybe a szolgáltatást.

 

Az ellátás térítésmentes, csak a külön igényelt kényelmi szolgáltatásokért kell fizetni.

 

Egynapos mŰtéti beavatkozást csak 5 év folyamatos szakmai gyakorlatot szerzett szakorvos végezhet.

 

Jelenleg az alábbi szakmákban végzünk műtétet: ÁLTALÁNOS SEBÉSZET, SZEMÉSZET, NŐGYÓGYÁSZAT, GASTROENTEROLÓGIA, FÜL-ORR-GÉGÉSZET, ARC ÉS ÁLCSONTSEBÉSZET

 

A Szent Rókus Kórház előnyei:

 

A rendelkezésre álló 7 műtő és az egyik legnagyobb esetszám (5000/év) biztosítja, hogy igen rövid időn belül műtétre kerülhet a páciens.

 

Budapest közepén, jól megközelíthető helyen vagyunk.

 

Helyben lehetőség van a kötelező teljes körű kivizsgálásra, beleértve az előzetes aneszteziológiai (altatást-érzéstelenítést) vizsgálatokat is. EKG- kardiológia szŰréssel, rtg., CT, UH, mammográfia, labor, citológiai diagnosztikák rendelkezésre állnak.

 

Önnek 30 percen belül el kell tudnia érni intézményünket, illetve a háttér intézményt az első 48 órában. Vidéki pácienseinknek szükségesetén szállást tudunk biztosítani, csekély térítés ellenében.

 

Érvényes TAJ kártyával rendelkező pácienseknek az ellátás térítésmentes, csak a külön igényelt kényelmi szolgáltatások térítésesek. Biztosítás nélkül is igénybe vehető az ellátás - fizetős formában.

 

Lehetőség van emelt szintű, új kialakítású, légkondicionált, kétágyas, televíziós kórterem igénybe vételére térítés ellenében.

 

Műszerparkunkat, kezelő és vizsgáló helyiségeinket, műtőinket megőriztük, sőt egy vadonatúj kialakítású és felszerelésű műtő, felújított ébredő és megfigyelő szobák várják a pácienseket.

 

Intézményünk rendelkezik az ISO 9002 és KES minősítéssel.

 

A Szent Rókus Kórházban az alábbi egynapos beavatkozásokra készültünk fel magas orvosszakmai és orvostechnológiai színvonalon:

 

A további részletes felvilágosítást, az egynapos sebészet Önre vonatkozó feltételeiről, a kivizsgálásról, a műtétről, az érzéstelenítés módjáról, a műtét előtti teendőkről, a műtéti nap lefolyásáról, a hazabocsátásról, a zárójelentés tartalmáról, az operáló orvos az elérhetőségéről, az otthoni teendőről, a hozzátartozók tájékoztatásáról, a kontroll vizsgálat módjáról a beteg - szóban és írásban a szakrendelésen való megjelenéskor kapja.

 

Elérhetőség:

 

Petneházi Erika (egynapos szemészet): 06-30-678-2099

 

Groman Judit (minden egyéb egynapos ellátás): 06-30-678-2092

 

 

 

Köszönöm figyelmét és remélem szükségesetén gyógyulását szolgálhatjuk:

 

Dr. Göböl Zsolt
főigazgató főorvos, szakmai vezető
A Szent Rókus Kórház és
Intézményei-nek csapata nevében


ÁLTALÁNOS SEBÉSZETI MŰTÉTEK

Jóindulatú emlő elváltozások műtétei. Lágyék- és köldöksérv, visszér, aranyér és végbél műtétek,


NŐGYÓGYÁSZATI MŰTÉTEK

Terhesség-megszakítás, rendellenes vérzés miatti méhkaparás, méhszáj- plasztika, egyes hüvelyplasztikai (vizelettartási nehézségek megszüntető műtétei) illetve szeméremtest műtétek, továbbá csaknem valamennyi nőgyógyászati endoszkópos műtét különös tekintettel a női meddővé tételre.


SZEMÉSZETI MŰTÉTEK

Szemhéjműtétek, zöld-hályog ellenes és szürke-hályog műtétek (műlencse beültetés)


ARC ÉS ÁLCSONTSEBÉSZETI MŰTÉTEK

Arc,- állcsont,-szájsebészeti és fogsebészeti műtétek


FÜL-ORR-GÉGÉSZETI MŰTÉTEK


ENDOSZKÓPOS MŰTÉTEK

Vastagbél polip eltávolítások